Hostellerie Hof Ter Doest

Boek uw kamer

Hostellerie Hof Ter Doest

Het idyllische polderdorp Lissewege, een dorp met bijna uitsluitend witte huizen op een paar kilometer van Brugge, heeft haar plaatsje in de geschiedenis van Vlaanderen. De cisterciënzerabdij speelde een belangrijke rol in de middeleeuwen. In de zeventiende- eeuwse hoeve die uitkijkt op de abdijschuur ben je aan het juiste adres voor een zorgeloos verblijf op een unieke, historische locatie.

Hostellerie Hof Ter Doest biedt u 6 prachtig vakkundig gerestaureerde kamers. Jij verblijft ofwel in de stijlvolle Vincent Doenskamer,de Willem Van Saeftinge kamer, de Nicolaas de Rooverkamer, de Lucas de Vriese kamer, de abt Haket kamer ofwel in de Jakob Moermankamer genoemd naar figuren die de geschiedenis van Ter Doest gemaakt hebben. De suites zijn erg ruim en licht, met mooie houten balken die in het plafond verwerkt zijn. Je hebt een afgesloten toilet, maar de rest van het sanitair is in het interieur ingewerkt, waardoor het gevoel van ruimte nog versterkt wordt.

6 ruime kamers, voorzien van alle moderne comfort, gelegen in een oase van rust op een unieke historische site; ****-faciliteiten. Kom tot rust in het luxueuze boxspring-dubbelbed of geniet van het sublieme uitzicht op de achterliggende polders.

Alle kamers beschikken over een bad, toilet, telefoon en televisietoestel.

Babybedje ter beschikking.

Omgeving

Gelegen aan de voet van de middeleeuwse abdijschuur van de voormalige Abdij Ter Doest.

U bent slechts een boogscheut verwijderd van Brugge en de Zeebrugse haven.

Golf in de onmiddellijke omgeving te Damme, Knokke en Oostende.

Wellness

Misschien is het weer aan zee niet altijd zoals we het zouden willen. Maar in ‘Ter Doest’ hebben we daar iets op gevonden. We brengen de zee en het goed weer samen in ons eigen prachtig decor. Voortaan kan je ten volle genieten van een overweldigende saunabeurt in…. onze strandcabine. Een exclusieve beleving: een Finse en Belgische traditie verenigd.

Of heb je het liever wat vochtiger? Geen probleem. Voortaan bieden we u de mogelijkheid om weg te dromen in ons luxueus betegelde stoomcabine of hammam. En mocht je al wat last hebben van stramme spieren na een flinke wandeling of fietstocht, zal onze Infrarood cabine u het opperste genot bieden.

Geniet van de schitterende saunafaciliteiten, blaas even stoom af in het Turkse stoombad, ontspan in de infra-rood relaxruimte of herbron in onze dompelton.

Ook voor niet hotel-gasten!